Alkoholrådgiver Line Teglgård Bendt

Tlf 61 72 22 37 - E-mail: linebendt@linebendt.dk

om mig


om mig


Jeg er født i 1978 og bor på Midtfyn med min mand og fire børn. Jeg er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har arbejdet som sådan med børn, unge og deres familier i de første mange år af mit arbejdsliv. Sidenhen har jeg uddannet mig til og arbejdet som alkoholbehandler i kommunalt regi. 

Jeg er som sådan ikke interesseret i at konkurrere med de udmærkede kommunale gratis tilbud, der findes. Men min erfaring er, at dørtærsklen til de kommunale behandlingsinstitutioner for mange kan være meget høje. Mange kan være skræmte af at skulle give sig til kende i og blive en del af et system. Dette kan være medvirkende til, at der kan gå mange år, før man opsøger hjælpen. 

Hos mig får du personlig og individuel rådgivning tilrettelagt efter dit behov og med udgangspunkt i dine ønsker. Du kan henvende dig med vished om, at jeg vil modtage dig med respekt

Jeg er ikke en del af et system, og jeg fører ikke journal. Jeg har naturligvis tavshedspligt. Dvs. at jeg ikke kan give oplysninger til nogen om dig og din behandling, medmindre du giver samtykke til det. 

Jeg har pligt til at underrette, såfremt jeg bliver bekymret for et barn under 18 år og dettes trivsel.